Inicio Foros Hide del azor Sessió del 04-07-2019 al Hide de l'Astor

 • Este debate tiene 0 respuestas, 1 mensaje y ha sido actualizado por última vez el hace 2 años, 3 meses por Anónimo.
Mostrando 0 respuestas a los debates
 • Autor
  Entradas
  • #10232
   Anónimo
   Inactivo

   Hola,

   En aquesta sessió vam poder gaudir de la presència, per separat, de la parella d’astors, tant del mascle com de la femella, els joves no van aparèixer. Ens va permetre, amb l’ajuda del Mikki d’apendre a diferenciar correctament adults, mascles i femelles.

   El matí va ser totalment sense núvols.

   Cap a les 07:58 va aparèixer la femella d’Astor i es va posar a on t’estava el colom mort per avaluar la situació. Descartats possibles perills es va decidir pel colom viu amb el que s’hi va estar fins a les 08:40 en que va marxar. Quan ja ens pensàvem que no tardaríem en plegar, ja portàvem casi 2 hores esperant i en les sessions anteriors d’altra gent només s’havia presentat un astor, a les 10:30 va aparèixer el mascle. Primer es va estar en un tronc apartat controlant l’entorn fins que es va decidir a anar al colom que quedava, que era el mort. Va estar una bona estona menjant sense problemes fins que es va posar neguitós, alguna cosa de l’entorn el neguitejava, va estar una bona estona sense menjar, controlant l’entorn i, cap a les 11:10, es va marxar enduent-se el que quedava del colom. La sessió es va acabar.

   Un gaudi poder observar-los de tant a prop, veure com estant pendent dels possibles perills, com maten, esquincen i es mengen el colom, …

   L’equip utilitzat va ser,

   Canon 600D, Tamron 16-300mm F3.5-6.3 Di II VC PZD Macro. Trípode Manfrotto 055 nat 3, ròtula 501 Pro. Treballant en mode Av.

   Fotos de la femella,

   Controlant l'entorn

   Veient com continuar

   Fotos del mascle,

   Controlant possibles perills

   Mostrant perfil

   A https://www.digitalnatura.org/categories.php?cat_id=511 podeu trobar més imatges i comentaris d’aquesta sessió.

   I amb ganes de tornar.

   Francesc Baldrís

Mostrando 0 respuestas a los debates
 • Debes estar registrado para responder a este debate.

Comments are closed.